Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ VOLLEYNEWS.GR: ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Άνθρωπος του βόλεϊ ο 77χρονος φαρμακοποιός!Συγκλονίζει το πανελλήνιο η πράξη αυτοχειρίας του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα που έβαλε τέλος στη ζωή του στο παρκάκι που βρίσκεται στην πλατεία συντάγματος. Η δράση του αλλά και οι μαρτυρίες όσων των...

γνώριζαν βεβαιώνουν πως ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αγάπη για τους νέους και για αυτούς «αφιερώθηκε».

Το volleynews.gr αποκαλύπτει στους νεότερους και θυμίζει στους πρεσβύτερους πως ο Δημήτρης Χριστούλας ήταν άνθρωπος του βόλεϊ και επί σειρά ετών έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ζωγράφου την περίοδο 1985-1995. «Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στον σύλλογο και στο άθλημα και πάντα ενημερώνονταν για τις εξελίξεις. Είναι ένας δικός μας άνθρωπος», είπε στο volleynews.gr παράγοντας του βόλεϊ και του μπάσκετ που γνώριζε τη δράση του στου Ζωγράφου.

Μάλιστα η μοναχοκόρη του Ε.Χ. (νομικός και ακτιβίστρια) υπήρξε πασαδόρος του Ζωγράφου αλλά και της γυναικείας ομάδας του Παραδείσου και είχε κληθεί και στα κλιμάκια του βόλεϊ.

Το ελληνικό βόλεϊ, οι φορείς του και οι εκπρόσωποι του το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα.