Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικά με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Η άλλη άποψη»‏

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για να Γίνει το Κτήμα Ζωγράφου Κτήμα του Λαού
Στο τελευταίο φύλο της τοπικής  εφημερίδας  «Η άλλη άποψη» με έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώσαμε πως ο εκδότης της , Μάκης Ραυτόπουλος αφού παραθέτει το δελτίο τύπου της επιτροπής μας και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τις μηνύσεις του πρώην δημάρχου κατά τριών συμμετεχόντων στην επιτροπή μας, μας  χρεώνει τόσο την κατάληψη της Βίλας Ζωγράφου όσο και κάποιο περιστατικό που σημειώθηκε,  με την εκδότρια της τοπικής εφημερίδας «το σκονάκι» κα Ελένη Καλογεράκη.
Ο κύριος Ραυτόπουλος, αφού δεν γνώριζε θα έπρεπε να ρωτήσει και να μάθει ότι η επιτροπή μας δεν συμμετέχει στην κατάληψη της Βίλα Ζωγράφου. Τα στοιχεία μας, άλλωστε του είναι γνωστά από τα αδημοσίευτα δελτία τύπου που στέλνουμε στην εφημερίδα του.
Περιμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας με τη δημοσίευση της ανακοίνωσής μας σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας “η άλλη άποψη”.  Σε διαφορετική περίπτωση η καταστρατήγηση των στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν μπορεί να θεωρηθεί αλλιώς πάρα ως μια συνειδητή διαστρέβλωση .
Η επιτροπή μας θα συνεχίσει με όλα τα μέσα (μαζικές καμπάνιες ενημέρωσης, κινητοποίηση του Ζωγραφιώτικου Λαού, έννομα μέσα) να αντιστέκεται σου όσους επιβουλεύονται ή και διαστρεβλώνουν τον αγώνα για να γίνει το Κτήμα Ζωγράφου κτήμα του Λαού!
Η επιτροπή αγώνα κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του Λαού.