Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» υλοποιεί με θρησκευτική ευλάβεια τις επιταγές των τοκογλύφων της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τραπεζών και του κεφαλαίου, και γκρεμίζει κάθε κοινωνική κατάκτηση, οι διώξεις κατά όσων τολμούν να αντιπαρατίθενται με την κυρίαρχη πολιτική πολλαπλασιάζονται.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι διώξεις κατά 3 αγωνιστών , μελών της  "Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού" , από τον πρώην δήμαρχο Ζωγράφου Καζάκο, για υποτιθέμενη φθορά της Βίλας Ζωγράφου κατά την διάρκεια  του  τριήμερου  φεστιβάλ της Επιτροπής στις  4,5,6 Ιουνίου 2010. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο Καζάκος, που ήταν δοτός δήμαρχος στην περίοδο της Χούντας, προσπαθεί να ποινικοποιήσει  τους αγώνες των κατοίκων του Ζωγράφου. Άλλωστε ήταν οι αγώνες τους που του ματαίωσαν τα σχέδια για εμπορική αξιοποίηση-καταστροφή της Βίλας Ζωγράφου.
Ως Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα 3 μέλη της "Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού" και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν οι διώξεις του Καζάκου και  κάθε άλλου θλιβερού εκπρόσωπου του μαύρου μετώπου. Απέναντι στις απειλές και τις διώξεις θα προτάξουμε τους αγώνες μας, την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη.

-Απαιτούμε να αποσυρθούν άμεσα οι μηνύσεις από τα 3 μέλη της "Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού"